Stichting Zevenheuvelenloop

Parcoursen Stevensloop 

De Stevensloop kent drie afstanden: 5 kilometer, 10 kilometer en een halve marathon (21,1 km). De start en de finish van alle afstanden liggen op dezelfde plek. De startstreep wordt getrokken op de Kronenburgersingel en de finish ligt op de Grote Markt in Nijmegen.

Parcoursen 2017

Voor de 10 kilometer en de halve marathon is er een vernieuwd parcours. Waar de deelnemers de afgelopen jaren via de Oversteek terugliepen naar de stad, is er nu een prachtig nieuw parcours. Over de Oversteek de stad uit, via het nieuwe stadseiland Veur Lent naar de Waalbrug (10 km) of naar de Spiegelwaal (halve marathon). Via de Bemmelsedijk voert het parcours de lopers op de langste afstand richting Park Lingezegen. Een prachtig stuk tijdens de halve marathon. De deelnemers aan zowel de 10 kilometer als de halve marathon lopen via de Waalbrug en het Hunerpark de stad weer in om te finishen op de Grote Markt. 

5 kilometer

Klik hier voor de link naar het parcours op afstandmeten.nl)

10 kilometer

Klik hier voor de link naar het parcours op afstandmeten.nl)

Halve marathon

Klik hier voor de link naar het parcours op afstandmeten.nl)

Hoogteprofielen

Op onderstaande afbeelding kun je een indruk krijgen van de hoogteverschillen van de parcoursen. Het venijn zit hem in de staart! 
Als je op de afbeelding klikt, verschijnt er een vergroting.

 

 

 

 

Volg ons op:

Facebook
Twitter
Instagram