Stichting Zevenheuvelenloop

Inschrijving gesloten

Je kunt je niet meer inschrijven voor de 3e Stevensloop is geopend. Hieronder kun je lezen wat je  moest  weten voordat je je inschreef.  

Wat kost het en wat hoort erbij?

De verschillende afstanden kennen verschillende prijzen.

Afstand    
5 km 9,75  
10 km 14,75  
Halve Marathon     21,75  

Bij je inschrijving geef je een eenmalige machtiging om het inschrijfgeld (evt. met extra bestellingen) van je rekening af te schrijven.

Wat is bij de prijs inbegrepen?

  • een startnummer met je eigen naam (incl MYLAPS BibTag voor de tijdregistratie)
  • een medaille voor iedereen aan de finish
  • actiefoto's die je gratis kunt downloaden
  • water en dorstlesser onderweg
  • een flesje AA Drink aan de finish
  • een SMS van je finishtijd

Inschrijftermijn en deelnamelimiet

De individuele inschrijving loopt tot en met 8 maart 2017. 

Tijdregistratie - Bibtag

De tijd wordt opgemeten met behulp van de MYLAPS Bibtag. Dat is een klein chipje achterop je startnummer. Je hoeft dus geen chip meer aan je schoen te bevestigen. Tijdregistratie is bij de inschrijfprijs inbegrepen.

Treinarrangement

Met veel succes heeft de Stichting Zevenheuvelenloop het NS combi-kaartje geïntroduceerd: een voordelig treinkaartje (€ 16,00) van en naar alle stations in Nederland. We willen graag dat zoveel mogelijk lopers en loopsters die niet uit de regio Nijmegen, met de trein naar Nijmegen komen. Beter voor het milieu en beter voor de verkeerssituatie in de stad Nijmegen. Een treinkaartje bestel je bij je inschrijving. Ook voor meereizende supporters, familie, vrienden en vriendinnen kun je bij je inschrijving een NS kaartje bestellen. Voor niet-deelnemers zijn de kaartjes 1 euro duurder. 

 

Medaille

Niet iedereen stelt prijs op een medaille. We geven je daarom de keuze. Bij je inschrijving kun je aangeven of je aan de finish geen medaille wilt ontvangen. Indien je aanvinkt dat je geen medaille hoeft, krijg je een korting van € 1,50.

 

T-shirt

Speciaal voor de Stevensloop komt er een speciaal New Balance shirt. Dit shirt is gemaakt van functioneel materiaal en kost € 19,95 als je het bij je inschrijving bestelt. Klik hier voor meer informatie over het nieuwe shirt.

 

 

Eigen vervoerstoeslag

Om het gebruik van het openbaar vervoer te stimuleren, betalen alle deelnemers die toch met de auto willen komen (niet in de regio Nijmegen wonen, en ook niet beschikken over een OV- of NS-jaarkaart) een eigen vervoertoeslag van € 5,-. Voor meer informatie, klik hier.

Annuleringsvoorwaarden

Als je je hebt ingeschreven en je kunt onverhoopt toch niet deelnemen, dan kun je annuleren via een email naar maarten.krol@stevensloop.nl. Vermeld daarbij in ieder geval je startnummer of referentiecode (dit is de code die je ontvangt in de bevestigingsmail zodra je je hebt ingeschreven.

Tot uiterlijk 19 januari: als je uiterlijk 19 januari je inschrijving intrekt, beschouwen we deze als niet gedaan en vindt er volledige restitutie plaats.

Van 20 januari tot en met 20 februari: Bij annulering tussen 20 januari en 20 februari worden de kosten van het startnummer niet gerestitueerd. Wel vindt restitutie plaats van treinkaartje(s), eigen vervoertoeslag en T-shirts. Er wordt € 2,00 administratiekosten in rekening gebracht.

Na 20 februari is annuleren niet meer mogelijk. Je ontvangt dan gewoon je enveloppe. Restitutie van de kosten van het treinkaartje (minus € 2,- administratiekosten) is dan nog wel mogelijk, mits dit kaartje uiterlijk 18 maart in ons bezit is.

Volg ons op:

Facebook
Twitter
Instagram