Stichting Zevenheuvelenloop

Actievoorwaarden voor gratis deelname nieuwe lopers

Iedere loper die al een keer heeft meegedaan en zich inschrijft voor de editie van 2018, krijgt een code waarmee een nieuwe loper zich gratis kan inschrijven. Op basis van de inschrijving van eerdere jaren word je als ‘oude’ deelnemer herkend en krijg je de introductiecode. Wanneer je die niet krijgt, maar wel meent te moeten krijgen, mail dan even naar info@stevensloop.nl.

Hoe gaat het in zijn werk?

  1. Iedereen die één of meer keer de Stevensloop heeft gelopen, mag één gratis nummer weggeven.
  2. Hij/zij krijgt bij de inschrijfbevestiging een code waarmee een loper die nog nooit eerder heeft ingeschreven voor de Stevensloop zich kan inschrijven.
  3. De nieuwe loper vult de gevraagde code op de juiste plek in de inschrijving in en de inschrijfkosten voor deelname zijn nihil. Eventuele andere bestellingen, zoals een shirt of een donatie aan het goede doel komen uiteraard wél voor rekening van de deelnemer.
  4. Iedere code is uniek en kan slechts één keer gebruikt worden.
  5. De nieuwe loper hoeft niet dezelfde afstand te lopen als de loper van wie hij/zij de code ontvangen heeft. 
  6. Om gebruik te maken van een code voor gratis deelname moet de loper zich mét die code inschrijven. Codes kunnen niet achteraf aan de inschrijving worden toegevoegd.
  7. Uiterste inschrijfdatum voor inschrijven met de introductiecode is 7 maart. LET OP: deze actie is verlengd
  8. Te allen tijde geldt dat als de limiet van max. 5000 deelnemers per afstand óf 10000 deelnemers in totaal over de drie afstanden is bereikt, dat de inschrijving sluit. Je kunt dan ook geen code voor gratis deelname meer activeren.
Volg ons op:

  

 

Andere evenementen:

Marikenloop

NN Zevenheuvelenloop